Felhasználási feltételek

Az oldal használatával egyetért az itt olvasható felhasználási feltételekkel.

A css-editor.org mint Oldal használata teljesen ingyenes és az is marad.
A szolgáltatások és tartalmak a lehetõségekhez mérten folyamatosan bõvülni fognak, a feltárt hibák elõbb-utóbb kijavításra kerülnek.

Az Oldal jóhiszemûleg jött létre, hogy segítse a felhasználókat az oldaluk kialakításásban, ellenben nem garantált a mûködése minden rendszeren!

A css editor a SimplYPortal CMS, mint Rendszer alatt fut, a mûködtetését megvalósító program kódokat a törvény védi! Természetesen kivételt képez ez alól minden publikált, generált illetve beilleszthetõ kód, mely szabadon felhasználható az alábbi megkötéssel:
Az itt található kódokat, hivatkozásokat nem helyezheti olyan oldalba melyen olyan tevékenységet folytat, mely törvénybe ütközõ, úszításra, gyûlöletkeltésre alkalmas, pornográf, illegális vagy bármely más módon sérti a törvényt, vagy a Rendszer rossz hírét kelti!

Felelõsség korlátozása: Szolgáltató/Üzemeltetõ igyekszik az oldalt közel hibamentesen üzemeltetni, azonban ez 100%-ig nyilvánvalóan és egyértelmûen kivitelezhetetlen, így semmilyen az oldallal, annak használatával közvetlen vagy közvetett módon kapcsolatba hozható vélt vagy valós kárért, vélt vagy valós elmaradt haszonért Szolgáltató/Üzemeltetõ nem vállal felelõsséget.

Ez a "felhasználási feltételek" nem visszamenõleges hatállyal bármikor módosulhat és az oldal angol nyelvû verziójában is ez érvényes!

Megjegyzés: a "vicces weboldal fordító" nem gyûjt semmilyen adatot, és mivel javascriptes technikával hívja be a tartalmat, nem képez semmilyen backlinket!

Vlasszon nyelvet!
Keress a tartalomban
Kattintson ide az adatok elkldshez!